Workshops og foredrag

Workshop med 2 psykologer

VI GÅR IND I DET NYE – og vi gør det SAMMEN

Oplever du at du sidder lidt fast og at du ind imellem er bange for fremtiden? At du befinder dig i et vadested hvor du har svært at se din vej og din retning klart?

Workshoppen her er for dig der har brug for kærlig støtte og et boost af energi til at komme et skridt videre på din livsvej. Forløbet er samtidig en hyldest til livet.

Vi mødes i en tryg og kærlig atmosfære, hvor vi er to kvinder, der sammen sætter rammen for det, der kommer til at ske. Vi er begge autoriserede psykologer.

Vores intention er at hjælpe dig med at se dine næste skridt mere klart og til at undersøge hvad der står i vejen for, at du kan finde ind i dit eget naturlige flow. Dette vil du få hjælp til at forløse, så din livsenergi kan flyde frit.

Hver især og sammen som gruppe vil vi gå igennem en række forskellige kreative øvelser. Samtidig vil vi præsentere dig for en række værktøjer, som du fremover kan bruge i din egen videre proces.

Vi vil lave forskellige øvelser der støtter dig i din selvkærlighed. Du vil få hjælp til at mærke og opleve din egen Sjæls energi. Healing og forløsning vil ske via lyd, bevægelse, toner og sang. Forløbet afsluttes med en afbalancerende lyd- og bevidsthedshealing som vil fylde dig med mod, livskraft og energi til den næste fase i dit liv. Undervejs vil vi dele hvad der opstår og lade os inspirere af hinanden.

Vi ved, at når vi heler os selv, er vi med til at heale Jorden.

Kærlig hilsen
Annelene og Lykke
www.annelene.dk 
      www.sensitivpsykologi.dk

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os