Indre barn workshop


På workshoppen skal vi arbejde med at kaste lys , nærvær og kærlighed over nogle af de uhensigtsmæssige mønstre vi gentager i vores liv. Mange af de mønstre vi kan have har fulgt os hele livet op igennem vores opvækst. Vi kan mange gange adressere disse mønstre til at være startet langt tilbage  i tiden. helt tilbage til  vores relationer i forhold til den familie vi oprindeligt kommer fra og er vokset op i.  Hvis ikke vi har fået arbejdet med de mønstre vil de fortsætte i voksenlivet  i relation til vores partner og i det hele taget i relation til vores nærmeste. Vi kan godt selv se at vi reagerer uhensigtsmæssigt eller “barnligt” , men medmindre vi går ind og heler de gamle traumer op, vil de gamle reaktionsmåder og overbevisninger stadig styre vores liv. Vi kan ofte selv se at vi reagerer uhensigtsmæssigt og kan føle os magtesløse i forhold til hvad vi stiller op med det mønster. Vejen frem til at opnå større bevidsthed og mestring af det følelsesmæssige mønster kan være at at se vores følelser som “det indre barn” og at  adressere følelsen til en konkret oplevelse man har haft på et bestemt alderstrin.  En Oplevelse der aldrig blev bearbejdet og helet, men som blev fortrængt og gemt væk.  Vi kan have et glad indre barn men vi kan også have et indre barn, som er er ked af det , føler sig afvist, forladt eller ikke lyttet til. Når det indre barn ikke har det godt har vi ondt i selvværdet.  Oplever du at du igen og igen reagerer uhensigtsmæssigt i forhold til dig selv og andre? Har du svært ved at være med dine følelser og favne dem med betingelsesløs kærlighed?
På workshoppen vil du få viden og redskaber til at identificere, kontakte samt hele dit indre barn. Det kan f.eks. være  øvelser som hjælper med at hele følelser af afvisning,  forladthed, sårethed, smerte eller sorg. Samtidigt kan en sådan bearbejdning skabe kontakt til samt styrke dine sande kvaliteter og dit autentiske indre barn. Vær forberedt på en intensiv workshop, hvor der vil være små oplæg , en del øvelser med og uden lyd samt dybt indre arbejde.
Tid: vi mødes fredag d. 31/3-2023 fra kl. 18.30- 20.30 og igen lørdag og søndag d.1/4 og 2/4 fra kl. 10.30 -16.30-2023
Sted: Lydterapihjørnet, Ulrikkenborg Allé 32, 2800 Kgs. Lyngby.
Antal deltagere: max 8
Pris: 3.000 kr. obs: Early bird pris er 2.500 kr. såfremt du tilmelder dig inden d. 15 marts 2023.
 Du kan læse mere om mig på  www.lydterapihjoernet.dk  Tilmelding på mail: annelenesoegaard@gmail.com eller sms/ ring til tlf.:  24277250
Sidebar
Skriv til os

Ring til os