Hypnoterapeutisk rejse til musik

At gøre brug af hypnoterapeutiske teknikker er en effektiv måde at komme udenom intellektet på. Ofte ved vi mange ting med vores hoved, og alligevel kan vi have en oplevelse af, at vi bliver hængende i de samme problemer, og at der ingen udvikling sker. På den måde kommer intellektet til at fungere som et forsvar i stedet for at være en hjælp.

Hypnoterapi og musik hjælper dig i kontakt med det ubevidste
Ofte skal vi dybere ned i os selv for at finde årsagen til problemerne, for i samarbejde med vores kreative ressourcer at kunne skabe forandringer. Som en hjælp til at komme i kontakt med det ubevidste kan hypnoterapien anvendes.

I hypnoterapi arbejder jeg med dig i en lettere trancetilstand. Det er en tilstand, hvor du bliver guidet ind i en afspænding. I denne tilstand, som også kunne kaldes en dagdrømmetilstand, er du ved fuld bevidsthed. Men samtidig er du dybt afspændt og har derfor lettere ved at få adgang til dine følelser, indre billeddannelser, kropslige fornemmelser og til de kreative ressourcer. En sådan session foregår, stort set altid med ledsagelse af særlig udvalgt musik som resonerer med den stemning /det problem som der har brug for at få opmærksomhed og heling. Læs mere uddybende om hypnoterapi kombineret med musik under ” indre rejse til musik” her på siden.

 

Kontakt mig, hvis du vil vide mere
Sidebar
Skriv til os

Ring til os